lactag”Profitul Lactag a crescut de aproape patru ori” semnala un articol publicat în Jurnalul de Argeș pe 28 august 2014. Articolul a apărut la aproximativ 6 luni de la începerea implementării EMSYS, soluția de management a organizației oferită de PRODINF Software.

Semnarea contractului în 5 decembrie 2013 a fost urmată de un proces intensiv de restructurare a activităților de prelucrare a laptelui, a cărnii, de distribuție și retail desfășurate de Lactag. Acest proiect a fost recent finalizat cu succes și a beneficiat pe competențele și experiența de peste 24 de ani acumulate de PRODINF Software și transpuse în soluția oferită.

Unul din aspectele critice adresate pe parcursul restructurării a fost reducerea și chiar eliminarea pierderilor diverse apărute atât pe fluxurile de producție cât și pe cele de distribuție. Optimizarea acestor aspecte se încadrează în conceptul de integritate patrimonială, parte a soluției noastre.

De asemenea, reflectarea corectă și fidelă a tuturor activităților organizației în contabilitatea și raportarea financiară au oferit un nivel de transparență fără precedent și pârghiile necesare de control care au permis managementului Lactag să preia cu adevărat controlul asupra performanței organizației.

Experiența Lactag ne-a permis să dovedim încă o dată nivelul ridicat al competențelor noastre și calitățile EMSYS, soluția de management a organizației dezvoltată de noi.
Articol Jurnalul de Arges

download-article