Green-CrescentGreen Crescent, cea mai mare societate de asigurări de sănătate din Emiratele Arabe Unite a ales să utilizeze EMSYS livrat ca serviciu din unul dintre centrele de date ale PRODINF Software.

Piața de asigurări din Emiratele Arabe Unite este deosebit de exigentă, atât din punctul de vedere al așteptărilor clienților cât și al autorităților de reglementare. Cu toate acestea nivelul de sofisticare al jucătorilor din piață încă trebuie să se alinieze la aceste exigențe.

Deși aleasă în urma unui concurs de oferte extrem de solicitant, soluția oferită de Prodinf Software a avut ca punct de plecare o situație în care predominau sursele de date disparate și incomplete, informație în formă fizică și procese slab definite, în urma unei analize temeinice și a unui efort de implementare de aproape trei ani, s-a ajuns la nivelul la care utilizatorii nu au nevoie de altceva decât de conexiune la internet pentru a accesa EMSYS.

Hotărâtoare pentru reușita proiectului și pentru asigurarea satisfacției clientului au fost experiența îndelungată în industria asigurărilor, un plan inițial bine gândit, coordonarea precisă a resurselor implicate în proiect și garanția livrării unei soluții pe deplin funcționale sub sancțiunea neplății.

Acest proiect a fost o ocazie de excepție de a suplimenta nivelul know-how-ului nostru în domeniul asigurărilor și de a dovedi că soluția noastră este aplicabilă chiar și în piețe exigente și dificile din multe puncte de vedere.

Geen Crescent
download-article