BakuÎn iunie 2014 PRODINF Software a fost singurul furnizor de soluții software care s-a numărat printre sponsorii Forumului Internațional de Asigurări din Azerbaijan, organizat la Baku.

A fost o ocazie deosebită pentru noi de a înțelege mai bine realitățile pieței locale de asigurări și de a ne promova soluțiile într-un cadru profesional de excepție.

Am descoperit o piață puternică aflată la începutul unui major proces de modernizare care să permită o dezvoltare sustenabilă pe viitor, conform principiilor și practicilor piețelor avansate din occident.

În strânsă colaborare cu Asociația Asiguratorilor din Azerbaijan am luat contact cu cele mai mari firme de asigurări și am discutat în detaliu premizele unor colaborări viitoare.

Am fost felicitați pentru complexitatea soluțiilor prezentate și pentru performanțele obținute în piețe similare precum Emiratele Arabe Unite, piețe pe care asiguratorii din Azerbaijan le consideră un model de urmat.

În prezent extindem discuțiile începute cu ocazia Forumului și sperăm să anunțăm colaborări de succes în această piață cât de curând.

Sursa foto si articol: 1asig.ro Galerie foto eveniment: AIIF.az