aniversare-259 Aprilie 1990. Un om, o idee şi dorinţa de a face mai mult, de a veni cu un produs inovativ pe piaţa IT din România. De aici a pornit Constantin ARSENE, General Manager al PRODINF Software, în momentul când a decis să înfiinţeze compania.

9 Aprilie 2015. 25 de ani mai târziu, la un sfert de secol de activitate, PRODINF Software oferă clienţilor o soluţie integrată şi flexibilă pentru managementul organizaţiilor din diverse industrii: Asigurări, Construcții, Utilități, Universități, Sector Public, Producție Alimentară, Fabricație, Extracție țiței & gaze naturale, Retail, Distribuție.

Cu fiecare proiect implementat, naţional sau internaţional, capacitatea în ceea ce priveşte resursa umană a PRODINF Software a crescut de la doi angajaţi în momentul înfiinţării la peste 100 în prezent, cu specializări în toate domeniile: de la dezvoltare, consultanţă şi management de proiect, până la suport tehnic şi administrare de sistem.

Longevitatea companiei se datorează atât clienţilor, viziunii managementului, cât şi echipei dezvoltate în timp. La Mulţi Ani, PRODINF Software! La Mulţi Ani întregii echipe şi tuturor partenerilor şi colaboratorilor!